Pompgebouwen

Evenemententerrein

In de tijd van de mijnen filterden ze hier grondwater, nu feest je hier tot de zon weer opkomt! Feesten, bruiloften, kleinschalige festivals, maar ook vlooienmarkten, keverdagen en exposities vinden hier plaats. Een bijzonder stukje industrieel erfgoed!

Bijzondere eventlocaties

Het evenemententerrein en de 3 pompgebouwen liggen op een markante plek in het groene Schutterspark. Op loopafstand van Parkeerplaats 1. In pompgebouw 1 waan je je in western sferen,met kleurrijke muurschilderingen, balustrades, een feestzaal en een straatje met nostalgische etalages. Een leuke locatie voor feesten en partijen.

Doorleefde betonnen wanden, een nok van 12 meter hoog. Pompgebouw 2 ademt nog de industriële sfeer uit het roemrijke mijnverleden. Met een oppervlakte van 350 m2 en een podium van 12 x 6 meter is deze theater- en muziekhal een bijzondere locatie voor een optreden.

Pompgebouw 3 is in gebruik als expositieruimte.

Schutterspark Events

80’s outdoor party’s, rock nights, festivals, maar ook bruiloften of bedrijfsfeesten. Schutterspark Events, een collectief van 3 partijen uit de evenementenbranche zorgt ervoor dat dit stukje Brunssum regelmatig bruist. Wil jij op deze bijzondere locatie een event of feest organiseren? Ga naar schuttersparkevents.nl

Geplande evenementen

Weten welke evenementen op het programma staan? Check de facebookpagina.

Contact

Heidestraat 20 (parkeren bij P2)
6443 VZ Brunssum
+31 (0)6 2298 6477
info@schuttersparkevents.nl

Naar schuttersparkevents.nl

Mien leefste pleëtske

“Vanaf de picknickbank heb je prachtig uitzicht over de hangvennen.
Ook een prima plek om naar de ondergaande zon te kijken”

Jos Truijen