Zakelijk &

Events

Avontuurlijk het team verbinden? Een actief bedrijfsuitje? Vergaderen? Een spetterend bedrijfsfeest? Of je eigen minifestival op een kleinschalig evenemententerrein in het groen? Schutterspark is een originele locatie in Parkstad waar je met zakelijke relaties lekker actief bezig kunt zijn! Parkeren doe je op één van de drie gratis parkeerplaatsen.

Actief teamuitje middenin de natuur

Klimmen in boomtoppen, bijlwerpen, kruisboog- of boogschieten of met een groep mountainbiken. Een vergadering, borrel of creatieve teammeeting? Tussendoor strek je even de benen in het bos met een koffie-to-go in de hand óf je behaalt jouw targets op de boogschietbaan. Daarna komen de goede ideeën vanzelf. Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Park het Plateau
Discover your nature

Actief samen bezig zijn in de natuur verbindt. Een blotevoetenwandeling, Wim Hof methode workshop of team building programma? BloteVoetenPark biedt een scala aan mogelijkheden voor ieder budget en groepsgrootte. Laat je inspireren, zoek verbinding & werk succesvol samen. Start of eindig je activiteit met een hapje en drankje in restaurant BloteVoetenHut. Het BloteVoetenPark is voor grote groepen ook buiten de reguliere openingstijden af te huren.

BloteVoetenPark
Pompgebouwen & Evenemententerrein

Op zoek naar een locatie voor een vergadering, bedrijfsfeest, productpresentatie of teambuildingsdag? De iconische pompgebouwen en het evenemententerrein bieden een industrieel decor voor een groter zakelijk event. Centraal gelegen in het groene Schutterspark en op loopafstand van de gratis parkeerplaats P1. Schutterspark Events vertelt je graag over alle mogelijkheden.

Pompgebouwen
Ultiem teamwork beleven

Teambanden versterken? Wat dacht je van Paintballen of de vriendelijkere Gell blasters op het avontuurlijke outdoorterrein van FunFactory? Strategie, tactiek, teamwork én uithoudingsvermogen, je hebt het allemaal nodig om de onderlinge strijd aan te gaan! Ook voor bijlwerpen, verfsmijten, graffiti workshops en slopen ben je bij FunFactory Parkstad aan het juiste adres!

FunFactory
Brasserie Schuttershüske

Vergaderzaal nodig? Brasserie Schuttershüske beschikt over een sfeervolle vergaderzaal met veel daglicht. Voor, na of tijdens de vergadering loop je zo het Schutterspark in voor een rondje om de vijver. Ideaal voor even een korte break-out en even inspiratie op te doen!

Schuttershüske
Mien leefste pleëtske

“Als je over de houten vlonderbruggen door het moerasbos loopt,

waan je je even in een Amerikaans moerasgebied.

Zo mooi…”

Maud de Graaff

Blogs en
ontdektips

Alle tips en blogs over Schutterspark in Brunssum op een rijtje.

Bekijk de tips