Zakelijk &

Events

Avontuurlijk het team verbinden? Een actief bedrijfsuitje? Vergaderen? Een spetterend bedrijfsfeest? Of je eigen minifestival op een kleinschalig evenemententerrein in het groen? Schutterspark is een originele locatie in Parkstad waar je met zakelijke relaties lekker actief bezig kunt zijn! Parkeren doe je op één van de drie gratis parkeerplaatsen.

Stoere Outdooractiviteiten

Klimmen in boomtoppen, bijlwerpen, kruisboog- of boogschieten of met een groep mountainbiken. Kies voor een avontuurlijk uitje! Er zijn combi-arrangementen of kies je favoriete activiteit. Vergader, start of eindig je wandeling in boscafé de Almhütte. Genoeg te doen voor een dagvullend bedrijfsuitje! Grote groepen kunnen ook buiten de reguliere openingstijden in AdventurePark Het Plateau terecht.

Park het Plateau
Beleef de natuur tot in je tenen

Actief samen bezig zijn in de natuur verbindt. Van blotevoetenwandeling tot team development dagen, Wim Hof methode workshops of Keltische wandelingen, BloteVoetenPark biedt een scala aan mogelijkheden voor ieder budget en groepsgrootte. Start of eindig je wandeling in familiebrasserie De BloteVoetenHut. Het BloteVoetenPark is voor grote groepen ook buiten de reguliere openingstijden af te huren.

BloteVoetenPark
Pompgebouwen & Evenemententerrein

Op zoek naar een locatie voor een vergadering, bedrijfsfeest, productpresentatie of teambuildingsdag? De 3 iconische pompgebouwen en het evenemententerrein bieden een industrieel decor voor een groter zakelijk event. Centraal gelegen in het groene Schutterspark en op loopafstand van de gratis parkeerplaats P1. Schutterspark Events vertelt je graag over alle mogelijkheden.

Pompgebouwen
Brasserie Schuttershüske

Vergaderzaal nodig? Brasserie Schuttershüske beschikt over een sfeervolle vergaderzaal met veel daglicht. Voor, na of tijdens de vergadering loop je zo het Schutterspark in voor een rondje om de vijver. Ideaal voor even een korte break-out en even inspiratie op te doen!

Schuttershüske
Mien leefste pleëtske

“Als je over de houten vlonderbruggen door het moerasbos loopt,

waan je je even in een Amerikaans moerasgebied.

Zo mooi…”

Maud de Graaff

Blogs en
ontdektips

Alle tips en blogs over Schutterspark in Brunssum op een rijtje.

Bekijk de tips