Groepen &

Schoolreisjes

Familiedag, kinderfeestje, op stap met een vriendengroep of op zoek naar een leuke locatie voor een schoolreisje? In Schutterspark geniet jong en oud van de mooiste momenten samen. Het park is groot genoeg om groepsactiviteiten te bieden voor iedere leeftijd en klein genoeg om elkaar niet uit het oog te verliezen. Van simpel ouderwets plezier tot avontuurlijke activiteiten. Kies voor een dagvullend programma op één locatie of stel je eigen programma samen en mix de diverse activiteiten. In Schutterspark vliegt de dag voorbij!

Stoere Outdooractiviteiten

Klimmen in boomtoppen, bijlwerpen, kruisboog- of boogschieten of mountainbiken. Voor avontuurzoekers is hier genoeg te doen! Er zijn combi-arrangementen of kies je favoriete activiteit. Start of eindig je wandeling in boscafé de Almhütte. Genoeg te doen voor een dagvullend groepsprogramma! Grote groepen kunnen ook buiten de reguliere openingstijden in AdventurePark Het Plateau terecht.

Park het Plateau
Beleef de natuur tot in je tenen

Een blote voetenwandeling is voor elke leeftijd leuk! Maar ook teambuilding, Wim Hof methode workshops, Maanteken wandelingen, Keltische wandelingen of een creatief kinderfeestje kun je hier doen. Start of eindig je wandeling in familiebrasserie De BloteVoetenHut. Een compleet aanbod voor zowel een grote als kleine groepsuitjes! Het BloteVoetenPark is voor grote groepen ook buiten de reguliere openingstijden af te huren.

BloteVoetenPark
Bootje varen

Organiseer je eigen vaarfeestje op de vijvers van Schutterspark! Eerst een navigatiecursus volgen, dan een boottocht maken en afsluiten met een hapje eten op het terras. Of stel je eigen vaarprogramma samen. Er zijn speciale kinderfeestjes arrangementen, maar voor grote groepen is het mogelijk het botenhuis exclusief te reserveren buiten de reguliere openingstijden. Informeer naar de mogelijkheden!

MiniHaven
Spelen tot de zon ondergaat

Ouderwets urenlang speelplezier! Glijbanen, klimrekken, kliederen met water en springen tot je geen energie meer over hebt! De grote speeltuin met zon-, maar ook veel schaduwrijke plekken leent zich prima voor een schoolreisje of groepsuitje. Informeer naar de speciale kinderfeestje- en groepsarrangementen. Ook mogelijk om exclusief af te huren.

Speeltuin
Spelen + dieren aaien

Bewonder, aai en voer de dieren, loop het kabouterpad en daarna lekker spelen in de speeltuin met traptractortjes en andere loopfietsjes. Peuters en kleuters spelen hier naar hartenlust! Ook met een groep kun je de kinderboerderij bezoeken. Informeer naar de mogelijkheden.

Kinderboerderij
Spanning & ultiem groepsgevoel

Versterk het groepsgevoel met een unieke gevechtservaring op het uitdagende outdoorparcours van FunFactory Parkstad met paintballen of de iets vriendelijkere gell blasters! Of wat dacht je van verfsmijten, graffiti spuiten, bijlwerpen of slopen? Hier raken jullie gegarandeerd jullie energie kwijt! Een combinatie van activiteiten? Informeer naar de vele mogelijkheden voor een origineel en te gek groeps- of schooluitje!

FunFactory Parkstad
Mini-treintjes

Tjoeke, tjoeke, puf, puf. Rijd met jouw groep mee met de mini-stoomtreintjes! Vrijwilligers maken een ritje mogelijk, dus de mogelijkheden zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van vrijwilligers. Informeren kan altijd!

Schuttersspoor
Feesten

Het evenemententerrein en de iconische pompgebouwen zijn een ideaal decor voor een familiefeest, communiefeest, bruiloft of kleinschalig festival. Schutterspark Events denkt graag met je mee om er een onvergetelijk event van te maken! Een bijzonder stukje industrieel erfgoed!

Pompgebouwen
Eten & drinken

Combineer een wandeling of een activiteit naar keuze met een gezellige culinaire start, pauze of afsluiting van jullie groepsuitje. Bij Brasserie Schuttershüske, boscafé de Almhütte, familiebrasserie BloteVoetenHut, De IJshut of het terras van de MiniHaven, bij al deze horecagelegenheden kun je als groep prima terecht. Informeer naar de groepsarrangementen bij deze horecalocaties.

Horecagelegenheden
Mien leefste pleëtske

“Het is heerlijk spelen bij de natuurlijke waterspeelplek onder de brug van vijver naar Schuttershüske!

Rustig, mooi en ongerept. Favo plekje van mijn zoontje, mijn hond en mijzelf.”

Maloe Janssen

Blogs en
ontdektips

Alle tips en blogs over Schutterspark in Brunssum op een rijtje.

Bekijk de tips