FunFactory Parkstad

Schutterspark

Even alle energie kwijtraken? Hier kan het! Leef je helemaal uit met paintballen, verfsmijten, slopen, graffiti, bijlwerpen of schiet met gel blaster guns! 100% fun gegarandeerd! En heb je je genoeg uitgesloofd? Puf gezellig uit bij één van de naastgelegen horecazaken.

100% Fun

In één van de drie Pompgebouwen op het evenemententerrein van Schutterspark, op loopafstand van Parkeerplaats 1 bij Brasserie Schuttershüske, vind je FunFactory Parkstad. Dé plek voor een actief, stoer en gezellig uitje van 4 tot 94 jaar.

Paintballen

Ga op avontuur met jouw team en laat de adrenaline door je lijf gieren! In een uniek outdoor speelveld waarbij je alles mag aanraken en gebruiken, gaat de competitiestrijd los. Creëer een verdedigingshoek, blokkeer een doorgang voor het andere team of verzin je eigen tactiek, waarbij je natuurlijk wel de spelregels respecteert. Minder blauwe plekkenkans? FunFactory biedt ook schieten met gel blaster guns aan.

Verfsmijten – Hatseflats

Bevrijd de Picasso in jezelf! Na een korte uitleg van verschillende technieken, gooi, smijt, schiet en spetter je verf op een doek. Hierdoor creëer je de mooiste effecten en beleef je ontzettend veel plezier! Een aanrader voor iedereen vanaf 4 jaar.

Sloopkamer

Alle remmen los! In de sloopkamer, oftewel smash-room, leef je je heerlijk uit op van alles en nog wat. In de voorraadkamer kies je de voorwerpen die je gaat slopen en in de sloopkamer ga je met o.a. een sloophamer flink tekeer. Dé manier om je frustraties kwijt te raken!

Bijlwerpen

Stoere mannen en vrouwen opgelet: houd jij van een uitdaging en wil je weten of er ook Vikingbloed door jouw aderen stroomt? Wat dacht je van een wedstrijdje bijlwerpen? Na een uitleg over de tips en tricks en een oefenronde kan de wedstrijd beginnen. Al eeuwenlang een leuke activiteit!

Graffiti workshop

Ontwerp je eigen tag en leer spuiten als een graffiti-artist! Na een deskundige uitleg schets je je initialen en ga je onder begeleiding aan de slag met een spuitbus. Het resultaat: een prachtig graffiti-art kunstwerk voor thuis!

Ideaal voor groepsuitjes en kinderfeestjes

Iets te vieren? Bij FunFactory is er voor elke leeftijd of groepssamenstelling een leuke activiteit te doen. Ga je voor één activiteit of combineer je verschillende? Bijna alles is mogelijk. Of wat dacht je van een combideal met één van de andere attracties in Schutterspark. Informeer naar de vele mogelijkheden.

Tarieven

Voor prijzen en combideals kijk op funfactoryparkstad.com

Openingstijden

Hele jaar open, iedere dag van 10:00 – 22:00 uur.

Reserveer jouw activiteit van tevoren om teleurstelling te voorkomen.

Contact

Gevestigd in Pompgebouw 3* (parkeren bij P1)
Heidestraat 20
6443 VZ Brunssum

+31 (0)6 25 45 75 53 (WhatsApp)
info@funfactoryparkstad.com

* Loop vanaf parkeersplaats P1 richting de Pompgebouwen, door de poort richting de IJshut. Pad volgen tot aan de t-splitsing, sla rechts af en je ziet de ingang aan de rechterkant.

Naar Funfactoryparkstad.com

Mien leefste pleëtske

“De bankjes aan het water.

Kijkend naar

de rimpelingen,

kom ik helemaal tot rust.”

Moniek Daniels