MiniHaven

Schutterspark

Ahoy kapitein! Op de vijver in Schutterpark word je zelf kapitein. Kies je favoriete schip, dan helpt de havenmeester je aan boord en gooit de trossen los. Met hulp van je matroos bereik je altijd weer de veilige haven. Vanaf het terras genieten de beste ‘stuurlui aan wal’ mee. En let goed op de Papa- en mamarazzi’s, dan sta je altijd goed op de foto.

Bootje varen

Een cool cruiseschip, een stoere sleepboot of een echte vissersboot? Of de rode brandblusboot of de reddingsboot? Wat dacht je van de Mississippi raderboot? Kies in de haven bij de vijver in Schutterspark je eigen schip en ga op avontuur! Met hulp van je eigen matroos bereik je altijd weer de veilige haven. De boten bieden plaats aan maximaal 4 opvarenden (kapiteins en/of matrozen). Alle info vind je op minihaven.nl

Terras met speelplaats

Bijkomen van de vaaravonturen of gewoon lekker bootjes kijken? Vanaf het terras heb je prima uitzicht op alle vaarkunsten. Geniet van een hapje en drankje terwijl de kinderen lekker spelen op de speelplaats.

Floating BBQ

Nieuw: genieten van een BBQ op het water! Huur een ‘floating hottub’ en maak een gezellige tocht over het water terwijl je lekker eet (tot 8 personen). Dat is wel heel leuk barbecueën! Ook voor kinderfeestjes of andere feesten zijn er leuke groepsarrangementen. Meer info vind je op minihaven.nl

Tarieven

Voor prijzen kijk op minihaven.nl

Openingstijden*

De standaard openingstijden* zijn vanaf Pasen (eerste Paasdag) tot en met de herfstvakantie van de basisscholen:

woensdag en vrijdag: vanaf 14:00 uur
zaterdag en zondag: vanaf 12:00 uur

Gedurende (basis)schoolvakanties is de MiniHaven elke dag open vanaf 12:00 uur.

* De openingstijden zijn weersafhankelijk. Bij twijfel bel eerst even met de lokale havenmeester via +31 (0)45 5 641 341.

Contact

Heidestraat 2 (parkeren bij P2)
6443 VZ Brunssum
+31 (0)45 5 641 341
schutterspark@minihaven.nl

Naar minihaven.nl
Plattegrond

Helemaal tot rust

“De bankjes aan het water.

Kijkend naar

de rimpelingen,

kom ik helemaal tot rust.”

Moniek Daniëls