Kinderboerderij

Schutterspark

Geiten, konijnen, varkens, herten, ezels, pony’s, alpaca’s, wallaby’s, schildpadden en zelfs papegaaien, je vindt hier enorm veel dieren (teveel om op te noemen). Je mag ze aaien, voeren en bekijken. Uitgeknuffeld? Loop het kabouterpad, leer melken op een kunstgeit of verken de speeltuin op een tractor. Puf uit op het kleine terras of op één van de picknickbanken. Wedden dat je tijd tekort komt?

Dieren aaien

In de buurt van parkeerplaats 2 ligt de kinderboerderij, tevens zorgboerderij. Je kunt hier naar hartenlust de dieren bekijken, aaien en een zakje voer kopen om ze te voeren. Heb jij al eens zoveel verschillende dieren bij elkaar gezien?

Terras en picknickbanken

Geniet van een ijsje, kopje koffie, frisdrank of snack uit de automaat op het kleine terras voor bezoekers van de dierenboerderij. Heb je zelf een lunch of iets lekkers bij je? Vanaf de picknickbanken is het leuk eten met uitzicht op de dieren.

Speeltuin en kabouterpad

Klaar met dieren kijken? Loop het kabouterpad, leer melken op een kunstgeit of leef je uit in de speeltuin. Stap op de speeltractortjes en voel je ook een beetje boer of boerin! Rond de feestdagen zijn er vaker extra activiteiten, zoals een ranjakoe of springkussen. Kijk op de facebookpagina of er speciale activiteiten zijn.

Rolstoelvriendelijk

De boerderij is geheel toegankelijk voor mindervaliden. Met verharde paden, een invalidentoilet en een speciale rolstoelingang (bel even van tevoren als je van de speciale ingang gebruik wilt maken).

Tarieven

Voor prijzen kijk op kinderboerderij-schutterspark.nl

Openingstijden

Wintertijd (1 november t/m 31 maart):

dagelijks van 10:00 tot 16:00 uur

Zomertijd (1 april t/m 31 oktober):

dagelijks van 10:00 tot 17:00 uur

Bij hevige weersomstandigheden kunnen openingstijden afwijken.

Contact

Heidestraat 2 (parkeren bij P2)
6443 VZ Brunssum
+31 (0)6 181 22 357
info@kinderboerderij-schutterspark.nl

Naar kinderboerderij-schutterspark.nl

Helemaal tot rust

“De bankjes aan het water.

Kijkend naar

de rimpelingen,

kom ik helemaal tot rust.”

Moniek Daniëls