BloteVoetenPark

Schutterspark

Beleef de natuur tot in je tenen! Ervaar het kriebelende gras en zand, de verende aarde onder je voeten en het weldadige gevoel van een modderbad. 100% natuurlijk en gezond. Echte durfals nemen de hindernisbanen over de vijver of balanceren over de evenwichtsbalken. Een beleving voor jong en oud! Ook als het voor blote voeten te koud is, amuseer je je hier prima met leuke herfst- en winteractiviteiten.

Plezier, ontspanning en uitdaging

Zo’n 80 meter lopen vanaf Parkeerplaats 3 vind je de ingang van het BloteVoetenPark. Een actief uitje voor iedere leeftijd in het leukste bos van Zuid-Limburg. Makkelijk te bereiken vanaf Parkeerplaats 3. Het 4 kilometer lange blotevoetenpad, de grootste in de Benelux, ontspant, daagt uit en laat je de natuur ontdekken. 100% natuurlijk én gezond.

Regenachtig weer?

Dat maakt een blotevoetenwandeling nog avontuurlijker! Het bladerendek van het bos beschermt je tegen de ergste regendruppels. Regenplassen voelen heerlijk aan je voeten, de ondergrond is nog zachter, er is meer modder en je ruikt de gezonde boslucht nog beter!

Leuke herfst- en winteractiviteiten

Ook buiten het blotevoetenseizoen is er van alles te beleven in het BloteVoetenParkbos (met schoenen aan). Van Paddenstoelenpad, Halloweentocht, workshops, natuursaunaweekenden tot Reflectortocht. Bekijk de activiteitenkalender om te zien wat er te doen is.

Familiebrasserie met natuurterras

Natuurlijk eten en spelen doe je in de BloteVoetenHut, waar schoenen aan mogen blijven. Een (h)eerlijke menukaart vol klassiekers, maar ook vegetarische, veganistische en gezondere snackalternatieven. Terwijl jij geniet van een heerlijk drankje, spelen de kinderen op de speeltoestellen en in de modderkeuken. Een gezellige plek middenin de natuur!

Ook voor groepen, schooluitjes en feestjes

Een leuk groepsuitjes voor jong en oud: het blotevoetenpad lopen. Of wat dacht je van een leuke workshop, teambuildingsactiviteit of creatief kinderfeestje? Aangevuld met een brunch, vlaaibuffet of barbecue? Bekijk de mogelijkheden op blotevoetenpark.nl

Tarieven

Voor prijzen kijk op blotevoetenpark.nl

Openingstijden

Vanaf de Carnavalsvakantie tot en met de laatste dag van de Kerstvakantie is de familiebrasserie BloteVoetenHut open. In de koudere maanden met leuke activiteiten met schoenen aan, zoals Paddenstoelenpad, Reflectortocht en leuke knutselactiviteiten. Kijk op de website wat er op de agenda staat!

Het Blotevoetenseizoen loopt van eind maart t/m eind oktober.

Februari, maart, april, mei, september, oktober, november, december:
woensdag t/m zondag 10:00 – 18:00 uur

Juni, juli en augustus:
dagelijks 10:00 – 18:00 uur (keuken open tot 19:00 uur)

Open onder alle weersomstandigheden.

Contact

Ganzepool 15 (parkeren bij P3)
6443 WZ Brunssum
+31 (0) 63 820 63 03 (bereikbaar tussen 10:00 – 17:00 uur)
info@blotevoetenpark.nl

Naar blotevoetenpark.nl

Mien leefste pleëtske

“De bankjes aan het water.

Kijkend naar

de rimpelingen,

kom ik helemaal tot rust.”

Moniek Daniels