Skip to main content

Reflectortocht

14 14 mensen hebben dit evenement bekeken.

Op een leuke manier een frisse neus halen? Loop dan in het donker de Reflectortocht in het BloteVoetenPark met schoenen aan!

Deze 3 kilometer lange wandeling door het BloteVoetenParkbos is voor iedere leeftijd goed te doen. Dus trek je wandelschoenen aan en neem een zaklamp of mobieltje mee. De reflectoren in diverse gedaanten wijzen je de weg door het donkere bos. Luister naar de geluiden van het bos, snuif de frisse winterlucht op en wie weet spot jij wel een bewoner van het BloteVoetenParkbos!

Geschikt voor alle leeftijden!

Vergeet je zaklamp niet! Of je mobieltje ๐Ÿ™‚

Bij de BloteVoetenHut kunnen kindjes zich gratis laten schminken met neon kleuren en glow in the dark schmink. Zo zijn ze goed te zien in het bos!

WAT KUN JE NOG MEER VERWACHTEN? Het natuurterras en overdekt terras is omgetoverd tot een sfeervol winterterras. Met vuurkorven vol knetterend hout en gezellige kaarsjes en lichtjes. Zo worden de donkere winterdagen heel gezellig! Er zijn allerlei lekkernijen verkrijgbaar in de BloteVoetenHut en op het sfeervolle terras. Ook kan de wandeling gecombineerd worden met een maaltijd in ons leuke familierestaurant. Kies van onze winterkaart of neem het speciale familiemenu bij je reservering.

Voor meer informatie en eventuele registratie, klik hier: https://blotevoetenpark.nl/nl/activiteitenagenda/75/reflectortocht →

 

Datum en tijd

16-12-2022 17:00 aan
07-01-2023 19:30

Share With Friends