Skip to main content

Reflectortocht

39 39 mensen hebben dit evenement bekeken.

Kom deze kerstvakantie stralen in BloteVoetenPark Brunssum. Op een leuke manier een frisse neus halen? Loop dan in het donker De Reflectortocht met schoenen aan! Deze 3 kilometer lange wandeling door het BloteVoetenParkbos is leuk voor alle leeftijden. Trek je wandelschoenen aan, neem een zaklamp mee en speur je weg door het BloteVoetenPark. Reflectoren in diverse creatieve gedaantes wijzen je de weg door het donkere bos. Luister naar de geluiden, snuif de frisse winterlucht op en geniet van de natuur in het donker.

Belangrijk & leuk om te weten!

Geschikt voor alle leeftijden (route is 3 km). Vergeet je zaklamp niet! Of zet het lampje op je mobieltje aan ๐Ÿ™‚
Bij de BloteVoetenHut kunnen kindjes zich gratis laten schminken met neon kleuren en glow in the dark schmink. Zo zijn ze goed te zien in het bos!

Wat kun je nog meer verwachten?

Het natuurterras en overdekte terras is omgetoverd tot een sfeervol winterterras met vuurkorven vol knetterend hout en gezellige kaarsjes en lichtjes. Zo worden de donkere winterdagen heel gezellig! Er zijn allerlei lekkernijen verkrijgbaar in de BloteVoetenHut en op het sfeervolle terras. De Reflectortocht kan ook gecombineerd worden met een maaltijd in ons leuke familierestaurant. Kies iets lekkers van onze winterkaart of reserveer het speciale familiemenu.

Tickets?

Bestel hier je tickets.

Terug naar Overzicht Parkagenda

Voor meer informatie en eventuele registratie, klik hier: https://www.blotevoetenpark.nl/nl/activiteitenagenda/202/de-reflectortocht →

 

Datum en tijd

26-12-2023 17:00 aan
06-01-2024 20:00

Share With Friends