Skip to main content

Ewouds Kleine Avonturenpad

21 21 mensen hebben dit evenement bekeken.

Het BloteVoetenPark organiseert in de najaarsmaanden een leuk Avonturenpad met schoenen aan voor kinderen! Help jij Ewoud de eekhoorn mee?

Ewoudje, Ewoudje toch! Eekhoorn Ewoud lette niet goed op en nam een hapje van een verkeerde paddenstoel. Nu ziet Ewoud een beetje groen en kan hij geen voedselwintervoorraad aanleggen. Juist nu het zo hard nodig is! Kom jij Ewoud helpen verzamelen? Wandel Ewoud’s Kleine Avonturenpad in het BloteVoetenPark-bos en raap voldoende bij elkaar om Ewoud de winter door te helpen. Kijk, voel, zoek & verzamel!

Ewouds Kleine Avonturenpad is avontuurlijk voor kinderen van 3 tot 8 jaar en leuk voor de hele familie.

Ewouds Kleine Avonturenpad is ongeveer 1,5 kilometer lang. Je kunt het met één kind of een groepje lopen. Het is dus ook geschikt voor een kinderfeestje of schooluitje. Na Ewouds Kleine Avonturenpad kun je genieten van een heerlijke, versgebakken bubble wafel in onze gezellige BloteVoetenHut! Waar je, als je ‘m gelijk met het ticket voor het Avonturenpad meebestelt, € 1,- korting per wafel krijgt.

Tip: volg ook het eekhoornspoor vanaf de trap bij de vijver omhoog richting BloteVoetenPark (zie nummer 5 op de plattegrond)! Parkeer je auto dan op P2, loop naar de trap bij de vijver/picknickweide en klim omhoog (let op: niet geschikt voor kinderwagens)

Wanneer: 15 november t/m 17 december
Tijdstip: woensdag t/m zondag van 10:00-17:00 uur
Waar: BloteVoetenPark (met schoenen aan)
Leeftijd: Leuk voor kinderen van 3 tot 8 jaar
Prijs >12 jaar: € 5,50 (i.c.m. bubble wafel: € 10,00 p.p.)
Prijs < 12 jaar: € 5,50 (i.c.m. bubble wafel: € 10,00 p.p.)

Reserveer hier je tickets

Terug naar Overzicht Parkagenda

Voor meer informatie en eventuele registratie, klik hier: https://www.blotevoetenpark.nl/nl/activiteitenagenda/67/ewouds-kleine-avonturenpad →

 

Datum en tijd

15-11-2023 10:00 aan
17-12-2023 17:00

Share With Friends