Skip to main content

Avondklimmen

8 8 mensen hebben dit evenement bekeken.

Klim in een sfeervol verlicht bos!

Klimmen in het donker, maar met sfeerverlichting. Op vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 december zijn bij Adventure Park het Plateau de Kerst Adventure Avonden. Reserveer je tijdens deze dagen voor het ‘Avondklimmen’ dan is dat inclusief een warme chocomel met slagroom als opwarmer!

Tijdens de Kerst Adventure Avonden geniet je van 16:00 t/m 21:00 uur van een gezellige namiddag en avond bij Adventure Park het Plateau & restaurant Almhütte. Naast het ‘Avondklimmen’ schiet je – zonder reservering vooraf – pijlen op een verlichte boogschietbaan of geniet je van een warme Jägerthee of Glühwein op ons winterterras. Op zaterdag- en zondagavond kun je ook nog een heerlijk hapje eten in onze Almhütte.

Tijdens deze Kerst Adventure Avonden is er ook een kleine en gezellige avondmarkt waar leuke artikelen worden aangeboden en ambachten worden getoond.

Kom jij gezellig langs op 16, 17 en 18 december?

Informatie voor de klimmers: elke route start met het beklimmen van een klimwand. Onderaan de klimwand haak je aan in het doorlopend veiligheidssysteem. Aan het eind van elke route ga je weer naar beneden via een tokkelbaan(tje). Vervolg hierna je route door het bos en start bij een volgende klimroute. Ook hier daal je weer via de tokkelbaan naar beneden. Let erop dat je dicht schoeisel draagt!

Voor niet-klimmers is het klimbos gratis toegankelijk!

Terug naar Overzicht Parkagenda

Voor meer informatie en eventuele registratie, klik hier: https://www.parkhetplateau.nl/activiteit/avondklimmen-2 →

 

Datum en tijd

16-12-2022 16:00 aan
18-12-2022 21:00

Share With Friends