Skip to main content

Ewouds Kleine Avonturenpad

457 457 mensen hebben dit evenement bekeken.

De leukste wandeling in de herfst! In het BloteVoetenPark help jij Eekhoorn Ewoud van 6 november t/m 15 december de winter door. Kijk, voel, zoek & verzamel. Avontuurlijk voor kinderen van 3 tot 8 jaar, leuk voor de hele familie.

Kijk, voel, zoek & verzamel

Ewoudje, Ewoudje toch! Eekhoorn Ewoud lette niet goed op en nam een hapje van een verkeerde paddenstoel. Nu ziet Ewoud een beetje groen en kan hij geen voedselwintervoorraad aanleggen. Juist nu het zo hard nodig is! Kom jij Ewoud helpen verzamelen?

Ewouds Kleine Avonturenpad is een speciaal pad voor kinderen t/m 8 jaar, ontworpen om hen op een speelse en laagdrempelige manier kennis te laten maken met de natuur.

Ewouds Kleine Avonturenpad is ongeveer 1,5 kilometer lang. Leuk voor het hele gezin, maar ook leuk als kinderfeestje of schooluitje. Als je weer terugkomt in onze BloteVoetenHut kun je optioneel nog genieten van een heerlijke, versgebakken bubbelwafel.

Tip: volg ook het eekhoornspoor vanaf de trap bij de vijver omhoog richting BloteVoetenPark (zie nummer 13 op de plattegrond)! Parkeer je auto dan op P2, loop naar de trap bij de vijver/picknickweide en klim omhoog (let op: niet geschikt voor kinderwagens).

Wanneer: 6 november t/m 15 december
Tijdstip: woensdag t/m zondag van 10:00-17:00 uur
Waar: BloteVoetenPark (met schoenen aan)
Leeftijd: Leuk voor kinderen van 3 tot 8 jaar

Reserveer hier je tickets (vanaf 1 oktober)

Terug naar Overzicht Parkagenda

Voor meer informatie en eventuele registratie, klik hier: https://www.blotevoetenpark.nl/nl/activiteitenagenda/67/ewouds-kleine-avonturenpad →

 

Datum en tijd

06-11-2024 10:00 aan
15-12-2023 17:00

Share With Friends