Skip to main content

Keltische Herfst-Equinox wandeling

27 27 mensen hebben dit evenement bekeken.

Welke vruchten ga jij oogsten tijdens de Herfst-Equinox? En wat zegt de Keltische Boomhoroscoop over jouw eigenschappen en kwaliteiten?

Ontdek het tijdens deze avondwandeling in het BloteVoetenPark! Wil Bekker gidst je langs Keltische gebruiken en betekenis van de Herfst-Equinox. Tijdens de Herfst-Equinox staat de zon tegenover de aarde, en zijn de dag en de nacht exact even lang. De Kelten noemden dit ‘Mabon’ en hetsymboliseerde de dankbaarheid voor de oogst van afgelopen zomer. Er wordt afscheid genomen van de zomer en de herfst wordt tegemoet getreden. Rond de vuurcirkel gaan we dieper in op het thema ‘Dankbaarheid’.

De wandeling gaat ook langs de mooi aangelegde Keltische Boomhoroscoop in het BloteVoetenPark. Laat de bomen je inspireren en ontdek welke boom bij jou past. Dit vertelt veel over jouw eigenschappen en kwaliteiten. De Herfst-Equinox staat in teken van de ‘Olijfboom’ uit de Keltische Boomhoroscoop. De Olijfboom symboliseert, vriendelijkheid, wijsheid en vruchtbaarheid, hier gaan we dieper op in. Ook de diepere betekenis van de bomen in het heden en hun geneeskracht uit het verleden komt aanbod.

Terug naar Overzicht Parkagenda

 

Datum en tijd

23-09-2022 19:30 aan
23-09-2022 22:00

Share With Friends